Autorisationer.

Hvem som helst kan i pricippet melde sig til en uddannelse, men det siger ikke i sig selv så meget om, hvad deltageren konkret får lært.
Da sikkerheden i Rope Access i så høj grad afhænger af den enkelte arbejder og dennes sikkerhedsrutiner, erfaring og indstilling, kræves der groft set alle steder i verden, at man bliver autoriseret for at kunne arbejde sikkert med rope access.

På Scan-Ropes uddannelser bliver du autoriseret efter internationale standarder med internationalt godkendte eksaminatorer (evaluators).
Både PRAT®- og SPRAT-autorisationerne skal fornyes hvert tredje år, hvilket bl.a. er med til at sikre, at du bliver uddannet på baggrund af den nyeste viden og de nyeste erfaringer, så du mestrer alle teknikker, selv de mere komplicerede redninger, som heldigvis sjældent bliver anvendt i det daglige arbejde.

Scan-Rope®- tilbyder uddannelser og autorisationer indenfor rope access med branchens allerhøjeste sikkerhedsniveau og gennem vor deltagelse i en række internationale sammenhænge samt selvfølgelig indenfor de to systemer, som vi tilbyder, er du sikker på at få en uddannelse, der bygger på den nyeste viden.

Vore instruktører er selv autoriserede på det højeste niveau indenfor de forskellige systemer, hvilket er med til at sikre dig en uddannelse på det højeste sikkerhedsmæssige og faglige niveau.

God fornøjelse.

- Your friend in high places....


Who needs rope access ?

Klik på billedet for at se film...:o)