Scan-Rope®

tilbyder professionelle, internationalt godkendte, uddannelser indenfor rope access (industriel klatring) og højdearbejde mv.

I løbet af de seneste år har flere og flere virksomheder fået øjnene op for fordelene ved autoriseret rope access i stedet for mere traditionelle metoder som kraner, skylifts, facadehejs, helikoptre eller stilladser mv., og området er i dag inde i en voldsom udvikling, hvor certificeret rope access bliver mere og mere brugt og anerkendt.
Rope Access er ofte langt mere omkostningseffektlivt, sikkert og fleksibelt end alternativerne.
Derudover kan Rope Access tilbyde smidige løsninger, hvor der måske ellers slet ikke kunne findes løsninger.

Scan-Rope® har mere end 20 års erfaringer med uddannelser indenfor rope access og klatring.
Vi tilbyder internationalt certificerede kurser, uddannelser, eksaminer og autorisationer i Rope Access, højdearbejde og højderedning mv.
Vi tilbyder Rope Access autorrisationer i to forskellige systemer, som begge giver adgang til at udføre arbejde i reb med branchens højeste sikkerhed.

Vore kurser og uddannelser afholdes i Scan-Ropes skandinaviske uddannelsescenter, der ligger lige udenfor Helsingborg og dermed let tilgængeligt fra både Danmark og Sverige, ligesom der kun er én time til Københavns Lufthavn.
Scan-Ropes 400 m2 store træningscenter tilbyder træningsmuligheder i verdensklasse og giver mulighed for at arbejde med og træne alle alle slags rope access.
Derudover kan vi tilbyde overnatning i forbindelse med kurser og uddannelser.

God fornøjelse.

- Your friend in high places....