Auktorisationer.

Vem som helst kan i princip anmäla sig till en utbildning, men det säger i sig själv inte så mycket om vad deltagaren konkret har lärt sig.
Då säkerheten i Rope Access i hög grad beror på den enskilda medarbetaren och dennes säkerhetsrutiner, erfarenhet och inställning, så krävs det i princip i hela världen att folk blir auktoriserade för att få arbeta säkert med Rope Access.

På Scan-Ropes utbildningar blir du auktoriserad efter internationella standarder med internatinellt godkända examinatorer /evaluators).
Både PRAT®- och SPRAT-auktorisationer ska förnyas vart tredje år, vilket bland annat säkerställer att medarbetaren blir uppdaterad men den senaste vetskapen och dom senaste erfarenhetar, så att du behärskar alla tekniker, även dom mera komplicerade räddningarna, som tursamt sällan blir använda i det dagliga arbetet.

Scan-Rope®-erbjuder utbildningar och auktorisationer inom rope access med branschens högsta säkerhetsnivå och genom vår medverkan i en rad internationella sammanhang, samt självklart inom det två systemen som vi erbjuder, kan du vara säker på att få en utbildning som bygger på den senaste kunskapen.

Våra instruktörer är själva auktoriserade på den högsta nivån inom de olika systemen, vilket också det borgar för att du ska få en utbildning på den högsta säkerhetsmässiga- och fackliga nivån.

Väl mött!

- Your friend in high places....


Who needs rope access ?


Klicka på bilden för att se film...:o)