Scan-Rope®

erbjuder professionella, internationellt godkända utbildningar inom Rope Access (industriell klättring) samt höghöjdsarbete.

Under de senaste åren har allt fler företag fått upp ögonen för de fördelar som det innebär att använda sig av auktoriserade rope access medarbetare i stället för traditionella metoder som kranar, skylifts, fasadgondoler, helikoptrar eller byggnadsställningar. Rope Access är långt mer kostnadseffektivt, säkert och flexibelt.
Dessutom kan Rope Access erbjuda smidiga lösningar, där det annars inte gått att lösa.

Scan-Rope® har mer än 20 års erfarenhet med utbildning inom Rope Access och klättring. Vi erbjuder internationellt auktoriserade kurser, utbildningar, examen och auktorisationer i Rope Access, höghöjdsarbete och höghöjdsräddning.
Vi erbjuder Rope Access auktorisationer i två olika system, som båda ger behörighet att utföra arbete i rep med branschens högsta säkerhet.

Våra kurser och utbildningar äger rum i Scan-Ropes skandinaviska utbildningscenter, som ligger strax utanför Helsingborg och därmed är lättillgängligt med både Köpenhamns- och Ängelholms flygplats mindre än en timme borg. Scan-Ropes 400 m2 stora träningscenter erbjuder träningsmöjligheter i världsklass och ger möjlighet för att arbeta och träna för alla typer av Rope Access.
Dessutom kan vi erbjuda övernattning i samband med kurserna och utbildningarna.

Väl mött.

- Your friend in high places....